De fleste forældre ved, at den første tid med en lille nyfødt, ofte betyder maveproblemer. De små mennesker skal lige have hele systemet i gang og vende sig til, at få mælk ned i maven. Det kan skabe store frustrationer og kede af det babyer. Jeg har selv gjort brug af tryk punkter – Min kære mor, kom mig til undsætning – og det virkede.

Trykpunkter, eller mere fagligt; akupressurpunkter/zoneterapi, er ikke kun til baby med ondt i maven, det kan også være godt for søvnproblemer, ondt i ørene, tandfrembrud og meget mere. Faktisk så tror jeg personligt på, at jo mere massage, nus, berøring osv. vi giver vores børn, jo mere kontakt finder de med deres egen krop. Mere forståelse for kroppen, bliver bedre til at mærke efter, bliver bedre til at vise følelser og dermed lettere kan finde hvile i deres krop.

Lige netop det, med at finde hvile og velvære i kroppen, er guruen Katrine Birk fortalleren. Hun er vanvittig dygtig og har udgivet flere bøger og i 2018 udkom hendes App ‘Tryk og glad’ en forlængelse af hendes bog. Den virker!

Så nu er det altså blevet endnu lettere, at få hjælp til gode trykpunkter – for mere velvære og bedre helbred. SÅ uden at sige mere, for Katrine guider dig, på bedste vis i hendes app og på hendes hjemmeside… download den. Den bliver en god guide til dig, både med de helt små og hos de større børn.

http://trykoggladapp.dk

Tryk og glad med Katrine Birk

/billede lånt fra Katrines hjemmeside. Dette er ikke sponsoreret, blot en kærlig anbefaling – så livet som forældre, bliver endnu bedre.

Læs om Baby meditationer fra Emilie Meldgaard Jacobsen her

/Sille, mor & ejer af Sårn’ CA