fbpx

MÅNE SOL – solfanger / prisme

kr.249.00

MÅNE SOL – solfanger / prisme

Denne smukke solfanger prisme fra Atelier Intuitive er håndlavet i Frankrig af dygtige Clémence. Hun laver alle sine solfangere selv i hendes hjemby i Frankrig. En prisme / solfanger kan hænge i hele hjemmet og bruges af både store og små.

De smukke krystaller projektere sollyset ud i rummet og skaber et beroligende, fængede og vanvittigt smukt lys. Helt oplagt at bruge til de mindre børn, ved vuggen, på værelset, ved sengen eller måske ved puslepladsen. Den Bevæger sig naturligt og let og giver rummet et roligt udtryk, fyldt med magiske små strejf af lys.

Jeg er selv blevet afhængig af de smukke projekteringer og elsker når solen skinner gennem vinduerne og ned i solfangeren… det giver lige en naturlig pause, til observation og taknemmelighed. Clara elsker specielt dem med de smukke krystaler i og drømmer om at have dem i hele værelset <3

Pssssttt…. en smuk gave at give til baby, babyshower, kommende forældre eller til barnedåb / navnefest. Fordi de på mange måder er lidt særlige og meget ærlige.

På lager  • Ordentligt, sikkert & kærligt
  • Herlige produkter & skønne produktioner
  • Kreative små producenter fra EU
  • Altid med omtanke for jordkloden
  • Pakket med kærlighed fra det lille Sårn'CA hjem

ATELIER INTUITIVE PRODUKTER

ATELIER INTUITIVE’s prismer og solfangere er alle håndlavet i Frankrig. Kvindeejet og drevet. De smukkeste og fineste prismer/solfanger der giver et smukt og beroligende element til både børn og voksne. Perfekt til alle huset rum!

OM PRODUKTET

Håndlavet
Sammensat af:
– krystalglas af 2cm i diameter,
– en krystal i form af en dråbe på 5,6 cm,
– en gylden kæde af messing,
– tre ringe af 3 og 4 cm af messing,
– to måne vedhæng af messing
lille krog til let ophæng
Mål: 35 x 4 cm
Vægt: 45,4 g
Kvindejet og drevet
Produceret i Frankrig

Alle vores herlige og dygtige producenter er nøje udvalgt. Vi Har gjort os meget umage og valgt nogle af, efter vores mening, dygtigste i hele Europa. Her kan du læse om den enkelte producent bag netop dette produkt.

Franske Atelier intuitive er kvindeejet af Clémence som selv håndlaver alle de smukke solfangere / prismer. De er skabt med ønsket om at tilføre ro og magi til hverdagen. De er inspireret af symbolik og med lysten til at bringe sensoriske elementer til live.

De er nøje udvalgt og har alle en særlig betydning. En prisme kan bruges på mange måder og hænges i hele hjemmet. De fanges af det naturlige sollys og projektere via krystaler smukke, beroligende lys videre ud i rummet. Der er tænkt på detaljerne, betydningen og kærligheden i disse smukke produkter fra Atelier intuitive.

Levering

Vi tilbyder levering til hele Danmark med flere forskellige pakkefirmaer. Du kan i kassen vælge hvilken løsning der er bedst for dig. enkelte produkter skal sendes med specifikke leverandør, grundet vægt, størrelse eller lign. Du vil altid blive tydeligt informeret om din pakkes rejse fra Sårn’CA og hjem til dit kære hjem.

Det koster 49,- at få sendt en Sårn’CA kasse. Det dækker lidt af transportudgifterne – resten tager vi os af – klistermærker, labels, papkasse, fyld etc. Tusinde tak fordi du også gerne vil betale lidt, for at få leveret til døren.

Returnering

Du kan naturligvis fortryde dit køb – og returnere det til os – hvis du ikke ønsker det alligevel. Det kræver dog at produktet stadig er i sin original emballage og at det ikke er beskadiget. Men tag fat i os, så finder vi en god løsning.

Du står selv for at returnere dit produkt sikkert til os. Det gør du ved at udfylde vores returnerings seddel, pakke varerne forsvarligt og sende det retur til Sårn’CA hjemmet. Find returnerings sedlen i vores handelsbetingelser lige her.

Måske du også kan lide de her produkter? De ligger klar til dig...

Nothing found.

HERLIGT & ÆRLIGT

Gennemsigtighed & ærlige fortællinger om alle producenter/produkter, så du aldrig er i tvivl.

FRI FRAGT

Ved ordre over 999,- Levering lige hvor det passer dig. Læs alt om vores levering og returnering lige her.

INGEN SKADELIG KEMI

Alle vores producenter skal leve op til en række særlige krav - Så vi kan passe på jordkloden sammen.

LET BETALING

SÅRN'CA


Løntvej 17
6100 Haderslev
tlf: 93 93 18 93
mail: sille@saarnca.dk

CVR: 43795104

Privacy Preference Center