fbpx

NØGLERING / OPHÆNG – Personlig tekst

kr.111.00kr.449.00

NØGLERING / OPHÆNG

NØGLERING/OPHÆNG er lavet i dansk egetræ. Her skal du vælge om du vil bruge den som nøglering eller som ophæng. Du har mulighed for at gravere på begge sider af egetræet – så kan du selv vælge hvad der skal stå på både front/bag.

Der er én linje pr. side. Hvis du vælger at bruge den som et ophæng, kan du skrive navn på den ene side og eksempelvis fødselsdagsdato på den anden – Den kan hænge og pynte i hjemmet eller findes frem til højtider. Det er lige op til dig. Eller måske farmand skal have en helt særlig nøglering, med børnenes navne på den ene side og teksten “du tæske mandig” på den anden side?

Giv den I gave, køb den til dig selv, giv den til dine store børn til deres nøgler eller brug den på juletræet som et ophæng.. man må gerne købe mere end én, hvis det er svært at beslutte sig, så får du også lidt rabat 😉

Ryd
kr.

Varenummer N/A Kategori


Share

OM  N Ø G L E R I N G / O P H Æ N G

Dansk egetræ | Metal ring med åbne funktion eller bundet hampesnor | Håndlavet | Bæredygtig | Fri for kemi | 100% naturlig | Olieret i økologisk hørfrø olie | Ring måler 2 cm i diameter. / hampesnor måler ca. 10 cm. | Måler 5 cm. i diameter

B E H A N D L I N G

Træ er organisk og et “levende” materiale, hvis man passer det, forlænger man levetiden og med årene, bliver det smukkere og smukkere. Vi anbefaler at man oliere sin Sårn’CA nøglering, i ny og næ, brug gerne en dansk økologisk hørfrø olie, eller anden klar madolie. Hvis nøgleringen bliver beskidt, kan den tørres af med en let fugtet klud.

H U S K

Vi sender alle vores Sårn’CA produkter, i bæredygtige FSC kasser, med dansk træuld.
Alle produkter bæredygtige og/eller dansk produceret, hovedsagligt af træ, fra danske skove.

Så vores alles børn, kan have en klode, at lege på.

Yderligere information
ANTAL STK.

1 stk., 3 stk., 5 stk

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “NØGLERING / OPHÆNG – Personlig tekst”
På Sårn' CA kan du betale med følgende;

Privacy Preference Center