fbpx

ÖkoNORM bæredygtige tuscher (10stk)

kr.45.00

ØKONORM TUSCHER

Tuscher uden skidt og kemi. Disse tuscher fra ÖkoNORM er særligt gode til børn og kan næste ikke ødelægges. Der er 10 farver i pakken og de kan alle vaskes af tekstiler og er iøvrigt vandbaseret. Indeholder ingen farlige eller dårlige kemikalier. Desuden kan de opfriskes, skulle de blive tørre, med lidt vand eller citronsaft.

Smukke farver, bæredygtigt brand og godt for både hjem, børn og jorden.

God farve/tegne/male tid!

På lager  • Ordentligt, sikkert & kærligt
  • Herlige produkter & skønne produktioner
  • Kreative små producenter fra EU
  • Altid med omtanke for jordkloden
  • Pakket med kærlighed fra det lille Sårn'CA hjem

ÖKONORM PRODUKTER

ÖkoNORM´s tuscher er lugtfri, fri for formaldehyd og indeholder ingen skadelige stoffer. Tuscherne er vandbaseret og kan vaskes af tekstiler ved 40grader. 

OM PRODUKTET 

Vandbaseret & lugtfri
10 farver pr pakke
4mm “stift”
Må ikke spises
Naturlige farver & Miljøvenligt
Produceret i Tyskland

Alle vores herlige og dygtige producenter er nøje udvalgt. Vi Har gjort os meget umage og valgt nogle af, efter vores mening, dygtigste i hele Europa. Her kan du læse om den enkelte producent bag netop dette produkt.

ÖkoNorm er producenten bag dette produkt. ØkoNorm har i siden 1989 produceret giftfrie produkter til børn. Det er et tysk firma der sætter kvaliteten højst. De producere alt fra fingermaling til lim, tuscher / tusser, modellervoks, voksfarver, kridt etc. De er desuden alle testet af den tyske forbrugermagasin Öko-test og flere af deres varer har modtaget anerkendte awards for deres gode produkter. Desuden testet af testfamilier, institutioner, teams af psykologier, kemikere etc.

Bæredygtigheden er altid i højsæde og der tænkes altid på miljøet og bæredygtigheden når der produceres og når der udvindes råvarer til deres øko produkter.

Alt i alt er ÖkoNORM et virkelig sikkert valg til dine skønne kreaprodukter. Specielt til de mindste børn.

Levering

Vi tilbyder levering til hele Danmark med flere forskellige pakkefirmaer. Du kan i kassen vælge hvilken løsning der er bedst for dig. enkelte produkter skal sendes med specifikke leverandør, grundet vægt, størrelse eller lign. Du vil altid blive tydeligt informeret om din pakkes rejse fra Sårn’CA og hjem til dit kære hjem.

Det koster 49,- at få sendt en Sårn’CA kasse. Det dækker lidt af transportudgifterne – resten tager vi os af – klistermærker, labels, papkasse, fyld etc. Tusinde tak fordi du også gerne vil betale lidt, for at få leveret til døren.

Returnering

Du kan naturligvis fortryde dit køb – og returnere det til os – hvis du ikke ønsker det alligevel. Det kræver dog at produktet stadig er i sin original emballage og at det ikke er beskadiget. Men tag fat i os, så finder vi en god løsning.

Du står selv for at returnere dit produkt sikkert til os. Det gør du ved at udfylde vores returnerings seddel, pakke varerne forsvarligt og sende det retur til Sårn’CA hjemmet. Find returnerings sedlen i vores handelsbetingelser lige her.

Måske du også kan lide de her produkter? De ligger klar til dig...

Nothing found.

HERLIGT & ÆRLIGT

Gennemsigtighed & ærlige fortællinger om alle producenter/produkter, så du aldrig er i tvivl.

FRI FRAGT

Ved ordre over 999,- Levering lige hvor det passer dig. Læs alt om vores levering og returnering lige her.

INGEN SKADELIG KEMI

Alle vores producenter skal leve op til en række særlige krav - Så vi kan passe på jordkloden sammen.

LET BETALING

SÅRN'CA


Løntvej 17
6100 Haderslev
tlf: 93 93 18 93
mail: sille@saarnca.dk

CVR: 43795104

Privacy Preference Center