Første indlæg her på Sårn’ CA bliver et, kæmpe stort, velkommen.

Tak fordi du trykkede ind på sitet og fordi du fandt vej til artikel afdelingen. Jeg kan godt forstå, hvis du synes at her er lidt tomt, for det er der. Heldigvis er der en masse godt på vej. Snart vil denne Artikel&Guide sektion være fyldt med spændende læsestof. Vi er nemlig i fuld gang med, at skabe en masse content. Kvalitet tager tid og hvis der er noget, vi ikke vil gå ned på, så er det det. Kvalitet.

Her på Sårn’ CA håber vi, at kunne vejlede, hjælpe og inspirere jer forældre “gamle”, som kommende, som “nye”, til netop det at have barn/børn. Faktisk er det grundstenen i Sårn’ CA. Derudover vil du her på sitet, kunne shoppe bæredygtigt. Det vil sige at alt du finder i vores webshop, er nøje udvalgt og bæredygtigt på den ene eller anden måde. En anden stor og meget vigtig del af Sårn’ CA er at vi skal passe på jorden. Det for os, betyder mindre spild, ingen gift, mindre plastik, mere natur, mere bæredygtigt mere genbrug – helt uden at blive hellig eller sort hvid. Læs evt. mere om Sårn’ CA lige her.

Jeg håber at du har lyst til at følge med og blive en del af Sårn’ CA universet. Følg med på facebook og instagram – så sørger vi for at holde dig opdateret med Sårn’ CA nyheder.

For nu, TAK fra hjertet, fordi du brugte din dyrebare tid, til at læse med her. Vi ses snart igen…ik? Sårn’ ca.

//Sille, ceo