fbpx

BAMSE BJØRN – uld guirlande

kr.120.00

BAMSE BJØRN – uld guirlande

Denne smukke 100% naturlige uld guirlande er håndlavet i Frankrig. Brandet bag er Bee Boheme et fransk kvindeejet firma. Her er der fokus på miljøansvarlighed, bæredygtighed og håndlavet naturlige produkter.

Denne smukke guirlande er perfekt til baby og børne værelset. Hvad enten den hænger på væggen, i vinduet eller på sengen – giver den er roligt, varm udtryk. De små fine håndlavet bamser ( i alt 8 stk. á 6 cm) er lavet i 100% uld og snoren er lavet af bomuld. Den kommer desuden i en fin økologisk bomuldspose og er helt perfekt at give i gave. Snoren er dejlig lang, 2 meter, og er dermed let at hænge op.

Alt i alt, et håndlavet produkt med øje for miljøet og som bringer hygge og blødhed ind i indretningen. Du kan få den med bamse bjørn, måne stjerne og blomster sky… og man kan jo faktisk godt have dem alle tre hængende <3

 

På lager  • Ordentligt, sikkert & kærligt
  • Herlige produkter & skønne produktioner
  • Kreative små producenter fra EU
  • Altid med omtanke for jordkloden
  • Pakket med kærlighed fra det lille Sårn'CA hjem

BEE BOHEME PRODUKTER

Bee Boheme står bag disse smukke uld guirlander. Guirlanderne er perfekte til børneværelset, er håndlavet i Frankrig. Virksomheden er ejet af kvinder og kærligheden og fokus er på miljøet. Produkter der er herlige og ærlige, lige i Sårn’CA ånden.

OM PRODUKTET

OBS: dekorativ genstand, ikke legetøj
Miljøvenlig, bæredygtig, naturlig
Håndlavet
2 meter lang på snor
8 små uld bamser i 6 cm.
100% naturlig uld
Kommer i økologisk bomuldspose
Kvindejet virksomhed
Produceret i Frankrig

Alle vores herlige og dygtige producenter er nøje udvalgt. Vi Har gjort os meget umage og valgt nogle af, efter vores mening, dygtigste i hele Europa. Her kan du læse om den enkelte producent bag netop dette produkt.

BEE BOHEME er branded bag de smukke naturlige uld gurilander. Det er en kvindeejet virksomhed med produktion og hovedsæde i Frankrig. De arbejder ud fra værdier som miljøansvarligt, nul affald, genanvendeligt, bæredygtigt og komposterbar. Deres tilgang til produktionen er simpel og kærlig.

Miljøet er i fokus og Bee Boheme vil lave produkter til børn og hjemmet, hvor vi samtidig passer på vores jordklode. Der bruges naturlige og økologiske materialer. Det er alt sammen håndlavet og med ønsket om at skabe et blødt, sundt og ansvarligt univers.

 

Levering

Vi tilbyder levering til hele Danmark med flere forskellige pakkefirmaer. Du kan i kassen vælge hvilken løsning der er bedst for dig. enkelte produkter skal sendes med specifikke leverandør, grundet vægt, størrelse eller lign. Du vil altid blive tydeligt informeret om din pakkes rejse fra Sårn’CA og hjem til dit kære hjem.

Det koster 49,- at få sendt en Sårn’CA kasse. Det dækker lidt af transportudgifterne – resten tager vi os af – klistermærker, labels, papkasse, fyld etc. Tusinde tak fordi du også gerne vil betale lidt, for at få leveret til døren.

Returnering

Du kan naturligvis fortryde dit køb – og returnere det til os – hvis du ikke ønsker det alligevel. Det kræver dog at produktet stadig er i sin original emballage og at det ikke er beskadiget. Men tag fat i os, så finder vi en god løsning.

Du står selv for at returnere dit produkt sikkert til os. Det gør du ved at udfylde vores returnerings seddel, pakke varerne forsvarligt og sende det retur til Sårn’CA hjemmet. Find returnerings sedlen i vores handelsbetingelser lige her.

HERLIGT & ÆRLIGT

Gennemsigtighed & ærlige fortællinger om alle producenter/produkter, så du aldrig er i tvivl.

FRI FRAGT

Ved ordre over 999,- Levering lige hvor det passer dig. Læs alt om vores levering og returnering lige her.

INGEN SKADELIG KEMI

Alle vores producenter skal leve op til en række særlige krav - Så vi kan passe på jordkloden sammen.

LET BETALING

SÅRN'CA


Løntvej 17
6100 Haderslev
tlf: 93 93 18 93
mail: sille@saarnca.dk

CVR: 43795104

Privacy Preference Center