fbpx

OH BOY / LOVE glas, sæt á 2

kr.105.00

OH BOY / LOVE glas 2 glas

Disse smukke minimalistiske glas fra Eulenschnitt er super smukke drikkeglas eller brug dem til desserter, snacks eller måske endda som pynte glas i hjemmet. En fin lille tekst pryder hvert glas og gør designet personligt. Oplagt til teenageren eller som faste vandglas på bordet i familie hjemmet.

Her for du 2 glas et med hver tekst: Oh boy / Hey Love. Måske også oplagt at servere en drinks i glassene, teksten kan være med til at kende de forskellige drinks fra hinanden. De samme glas fåes også med andre tekster på, se bare her…

 

På lager  • Ordentligt, sikkert & kærligt
  • Herlige produkter & skønne produktioner
  • Kreative små producenter fra EU
  • Altid med omtanke for jordkloden
  • Pakket med kærlighed fra det lille Sårn'CA hjem

EULENSCHNITT PRODUKTER

Eulenschnitt har udover deres keramik også lavet en fin serie i glas, med små herlige beskeder. Her er det drikkeglas. Glasset er ultra tyndt men stadig mulig at stable. Perfekt ikke kun til drikkeglas men også til snacks, dessert etc. Den fine tekst skaber et fint minimalistisk look.

OM PRODUKTET

Tekst glas 1: Oh boy
Tekst glas 2: Hey love
Tyndt men stabilt glas
kapacitet 360 ml.
Dimensioner : Højde: 8,5 cm  / Diameter: ca 8,9 cm
Kan tåle opvaskemaskine
Produceret i Polen

 

Alle vores herlige og dygtige producenter er nøje udvalgt. Vi Har gjort os meget umage og valgt nogle af, efter vores mening, dygtigste i hele Europa. Her kan du læse om den enkelte producent bag netop dette produkt.

 

Eulenschnitt er producenten bag dette produkt. Eulenschnitt blev grundlagt i Hamburg i 2013 som en lille familievirksomhed og skylder sin nuværende succes til kærligheden til smukke ting. I dag er virksomheden også repræsenteret i Østrig og Schweiz og vokser støt.

Grundlægger Lena lægger stor vægt på at designe sine produkter selv og tage sin familie og venner med sig i deres udvikling – børnene Ella & Eden er også glade for at hjælpe, når tingene bliver kreative. Deres filosofi om “konfetti for sjælen” og afspejles i den kærlighed, der er i hvert enkelt produkt.

De ønsker at give deres kunder nyttige og smukke produkter, der deruden tilbyder en lang levetid og et alternativ til engangsartikler. Alle materialer som jute, linned og træ karakteriserer deres image.

Produkterne er desuden produceret i Tyskland, Polen eller Portugal.

Levering

Vi tilbyder levering til hele Danmark med flere forskellige pakkefirmaer. Du kan i kassen vælge hvilken løsning der er bedst for dig. enkelte produkter skal sendes med specifikke leverandør, grundet vægt, størrelse eller lign. Du vil altid blive tydeligt informeret om din pakkes rejse fra Sårn’CA og hjem til dit kære hjem.

Det koster 49,- at få sendt en Sårn’CA kasse. Det dækker lidt af transportudgifterne – resten tager vi os af – klistermærker, labels, papkasse, fyld etc. Tusinde tak fordi du også gerne vil betale lidt, for at få leveret til døren.

Returnering

Du kan naturligvis fortryde dit køb – og returnere det til os – hvis du ikke ønsker det alligevel. Det kræver dog at produktet stadig er i sin original emballage og at det ikke er beskadiget. Men tag fat i os, så finder vi en god løsning.

Du står selv for at returnere dit produkt sikkert til os. Det gør du ved at udfylde vores returnerings seddel, pakke varerne forsvarligt og sende det retur til Sårn’CA hjemmet. Find returnerings sedlen i vores handelsbetingelser lige her.

Måske du også kan lide de her produkter? De ligger klar til dig...

HERLIGT & ÆRLIGT

Gennemsigtighed & ærlige fortællinger om alle producenter/produkter, så du aldrig er i tvivl.

FRI FRAGT

Ved ordre over 999,- Levering lige hvor det passer dig. Læs alt om vores levering og returnering lige her.

INGEN SKADELIG KEMI

Alle vores producenter skal leve op til en række særlige krav - Så vi kan passe på jordkloden sammen.

LET BETALING

SÅRN'CA


Løntvej 17
6100 Haderslev
tlf: 93 93 18 93
mail: sille@saarnca.dk

CVR: 43795104

Privacy Preference Center